Dizains Radošās industrijas
Greznais ēdamgalds SARMA saņēmis pasaules mēroga dizaina apbalvojumu

Radošo industriju inkubatora (RII) dalībnieka, dizaina mēbeļu izgatavotāja Railis Design produkts - greznais ēdamgalds SARMA - saņēmis pasaules mēroga dizaina apbalvojumu “Silver A’Design Award 2016” kategorijā “Mēbeļu, interjera priekšmetu un mājlietu dizains”.

Konkurss “A’Design Award & Competition” norisinās Itālijā un ir lielākais un daudzpusīgākais starptautiskais dizaina konkurss, kas godina izcilību dizainā un veicina tā atpazīstamību. Ik gadu tiek izvērtēti vairāki tūkstoši pieteikumu no visas pasaules, balvas tiek pasniegtas vairākās kategorijās. Balvu ieguvējus izraugās starptautiska žūrijas komisija, kurā darbojas dažādu jomu eksperti. Pieteikumi tiek izvērtēti pēc noteiktiem kritērijiem, tostarp funkcionalitātes, inovācijām, izmantotajām tehnoloģijām u.c.

Ar citu prestižā apbalvojuma laureātu darbiem iespējams iepazīties https://competition.adesignaward.com/winners.php

Railis Design izgatavo dizaina mēbeles un priekšmetus, iedvesmu smeļoties no Islandes skarbās dabas: par pamatu saviem dizaina risinājumiem ņemot vulkānu izvirdumu palieku formas un krāsas, tās kombinējot ar augstvērtīgiem kokmateriāliem un krāsainiem metāliem. Railis Design ierindojams starp augstākās kvalitātes dizaina zīmoliem, kuru raksturo izsmalcināta elegance un nevainojama reputācija.

Kļūstot par RII dalībniekiem, uzņēmumi saņem ekspertu konsultācijas, apmācību, pieredzes apmaiņas iespējas un citus pakalpojumus, kā arī ES fondu līdzfinansējumu uzņēmējdarbības attīstībai.